SUNTEK trail camera

Ovlašćeni distributer i serviser SUNTEK lovačkih kamera

Mi smo ovlašćeni distributer i serviser lovačkih kamera "SUNTEK" za SRBIJU

Poštovani,

zbog velikog interesovanja koju je izazvala dodela sredstava za ravoj lovstva, pripremili smo jedinstvenu ponudu za Lovačka udruzenja i Javna preduzeća,kao i za sva lica koja su zainteresovana za praćenje divljači i obezbeđenje lovišta. 

Rezultati koje smo postigli našim kamerama u unapređenju gazdovanja, kao i u očuvanju gajenih vrsta divljači daju nam za pravo da se pohvalimo, i da našim budućim korisnicima ponudimo prestižne cene i adekvatan servis.  

Suntek kamere su veoma popularne u svetu, zbog njihovog odnosa cene i kvaliteta.

Limes evolution je jedini ovlašćeni uvoznik i servis Suntekovih kamera u Srbiji, i samim tim ima jedinstvenu i najpovoljniju ponudu. Takođe, naše usluge servisa su vrlo popularne ne samo u našoj zemlji, već u čitavom regionu. 

Za sve informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

 


IZDVAJAMO

SUNTEK NIGHT VISION INFRARED 450

Kamere za nadzor lovišta su pored osnovne namene pogodne i za nadgledanje kuća, pčelinjaka, voćnjaka, objekata (vikendice na primer), gradilišta, parkiranih automobila...  Praktično, svega onog što se nalazi dalje od izvora električne energije....

Za ove kamere nije potrebno električno napajanje sa mreže, s obzirom da rade na baterije (sa 8 baterija može da radi od 1 do 3 meseca u zavisnosti od vremenskih uslova, kvaliteta baterije, frekvencije aktivnosti...). 

PROJEKAT O JELENSKOJ DIVLJAČI NA TERITORIJI CENTRALNE SRBIJE

 

HC-900M SUNTEK SerbiaSUNTEK lovačke kamere detektuju pokret i šalju slike na Vaš mobilni telefon ili kompjuter odmah nakon detekcije pokreta, putem MMS poruke ili direktno na Vašu email adresu.

Detektuju pokrete i danju i noću.

Vodootporna je tako da može da stoji non-stop napolju na kiši, snegu, vetru...

Niska cena i širok spektar delovanja obezbeđuju Vam veoma PRAKTIČNU BEZBEDNOST!

DOBAR ODNOS CENA / KVALITET!